Skovning af nåletræer til tømmer og energi

skovning1-750x300

Skovning af nåletræer til videreforarbejdning

Skovningsmetoderne, mængderne og leveringstidspunkterne ændrer sig til stadighed og det kan være vanskeligt at tilpasse træerne ligeså hurtigt!! For 15 år siden skulle træet været så tykt, som muligt. Nu er max. tykkelse ofte 40 cm på tømmer! Øvrige kvalitetskrav, som årringsbredder, træart og længder, ændrer sig også hurtigt. Faktisk har vi det nok i skoven, som i resten af samfundet og vi prøver at følge med. Efterspørgslen svinger og kunderne har krav til os, som vi må prøve at indfri. Udfordringerne skal takles med de bedst mulige løsninger. Så det gør vi!

Der kan tilbydes maskinskovning med topmoderne grej og udkørsel og køb og salg af tømmeret. Der afregnes netto per skovet kubikmeter eller der kan gives bud per skovning. Der skoves hele året.

Afsætningen og efterspørgslen på tømmer, cellulosetræ og træ til flis er god, og priserne på tømmer er steget siden nytår 2017. Så er der hugstmodent træ til tømmer og flis i skoven, er muligheden for en god indtjening tilstede nu.

Godt rødgran til pladeindustri i Troldhede søges, og der afregnes rigtig god pris for varen.  Må gerne være certificeret!

Ved specialskovninger i byer eller ved f.eks. el ledninger anvendes manuel skovning med speciel skovningspersonel. Her kan afregnes per time eller per tilbud. Se også topkapning.

Se film med skovningsmaskine i aktion

IMG_2248

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_2239

køb-og-salg